Καντήλι επιτραπέζιο επινικελωμένο με αποσπώμενο καπάκι με σχέδια διάτρητα περιμετρικά και σταυρό στην κορυφή. Συνοδεύεται με κόκκινη καντηλόκουπα
Οδηγίες για το άναμμα του καντηλιού: Στην αρχή βάζουμε νερό στην καντηλόκουπα και στη συνέχεια προσθέτουμε ελαιόλαδο.Τοποθετούμε το φιτίλι στην καντηλήθρα και αφού το στερεώσουμε καλά και όσο γίνεται πιο χαμηλά (τα 2/3 του φιτιλιού πρέπει να είναι βουτηγμένα στο λάδι ώστε το καντήλι να μην καπνίζει αλλά και να μην καίγεται γρήγορα). Μετά βάζουμε την καντηλήθρα στο λάδι και ανάβουμε το φιτιλάκι. Για να μένει αναμμένο το καντήλι περισσότερο προτιμήστε φιτιλάκι από αγνό μελισσοκέρι.